Projecte

Integral Vallromanes

Disseny: equip Zentrum
Superfície: 320 m2
Situació: Vallromanes
Marques: Poliform, Casadesus, Antono Lupi, Varenna, Gaggenau, Alsesa, Brokis

Projecte d’interiorisme d’una casa  moderna. Calia organitzar la planta de dia, ja que volien uns espais concrets que es comuniquessin entre ells de forma que es veiés tot diàfan. La cuina amb una illa central necessitava una zona per menjar diàriament i per això es va fer una taula a mida de fusta natural. La zona del menjador es va ubicar entre la cuina i el saló per visites. El saló per visites que té uns grans finestrals amb vista a l’exterior que es va decorar amb teixits més vistosos i desenfadats. El saló intern més pensat per veure la televisió es va decorar amb colors càlids. Els dos salons es comuniquen gràcies a una llar de foc bifacial.

Amagar la sortida de fums de la llar de foc i el cablejat de tots els elements elèctrics de la televisió va ser un dels punts complicats a dissenyar. El client volia una gran llibreria i un llenyer.