Valencia Project

Valencia Project

The particularity of this project is in the integration to the bottom of the wall to the accesses to a laundry room and a garage of the house with the same white lacquered furniture of the columns of the kitchen. The central island is proposed in solid walnut and STAINLESS stainless steel countertop. The contrast of an industrial - cold countertop with solid walnut furniture. The background completely neutral and integrated with the wall.

In the center of the columns we incorporate the two ovens: one of steam and another conventional with a central area of small electro sight and a pica. The walnut kitchen table and the dining table are the same finish and width to join in case of celebration.

  • Surface: 40 m2
  • Location: Valencia

Contact us

Discover how we could make your project real

Contact